Muszáj definiálni?

Küldetésnyilatkozat
Biztonságpolitika és szerkesztési elvek
ZHB levelezőlista
PERELJ BE minket - de előtte ezt olvasd el
  • Zaftosabbnál zaftosabb visszaélések leírását várjuk a zughekker(kukac)gmail.com címre!

    UTOLSÓ OKOSSÁGOK

    letöltenivaló

    Fejlesztőknek
    mind ingyenes, teljes verzió


    Eclipse 3.3.2 – a legfrissebb Eclipse SDK C++/C-re élesítve (63 MB)


    PHP for Eclipse SDK - a név magáért beszél: letöltöd, kibontod, bemásolod és megy (9 MB)


    Xinox Java Creator (2 MB) kicsi, gyors, de erős (2 MB)


    SciTe v. 1.76 (0,8 MB) – körülbelül 30 nyelv forráskódjának írásánál ad segítséget. Mert szép színes


    Mitől döglik a kém?


    mind ingyenes, teljes verzió Tudjuk, hogy mindenkinek "a sajátja" a legjobb víruskeresője, a legbiztonságosabb tűzfala, de azért mi ezeket ajánljuk Windows-ra az ingyenesek közül


     Spybot Search and Destroy


     Spyware Terminator

    Vezérgecik - karácsonyi kiadás: Napiszar.com

    2008.12.24. 16:33 | Zughekker Zita | 15 komment

    Címkék: magánszféra visszaélés netkultúra vezérgecik napiszar

    Ejj-hajj, közeleg a karácsony este, a Napiszar.com-on, az internet pöcegödrében pedig pont most kavarta meg valaki a masszát. Most mondjátok meg, hát van szive az embereknek?! Néha mi is ránézünk az internet pöcegödrére és azt a sajnálatos tendenciát véltük felfedezni, hogy ezek a kullantós fiúk-lányok úgy próbálják fenntartani a látogatottságot, hogy ha már saját téma nincs, hát gyártatját a tartalmat a drága olvasókkal, úgy konkrétan photoshoppolt-képek formájában.

    Ezzel persze probléma egy szál sincs, ha nem megint azok szívnának, akiknek esélyük nincs a szerkesztőknek a szájába lépni: az átlag – vagy hülyébb - júzerek, akik nem tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak fellépni, ha hülyét csinálnak belőlük. Ugyanis a képek alapanyagául közösségi hálókról leszedett, nem a nagy nyilvánosság számára feltöltött, így a napiszar.com által jogtalanul használt képek szolgálnak.

    Mivel nekünk meg nem volt időnk normális témával előrukkolni jó ideig, szart meg nem akartunk a webre kullantani, jó soká jelentkezünk, ráadásul ilyen szarsággal. Kis is szerkesztik a Napiszart vagy kiknek a szoros érdekeltsége? Ha valaki nem tudná, hogy kinek a képeit kell viszonyzásként kiphotoshoppolni, írunk nektek 2 nevet, ha van egy kis szivetek, nem szpemmelitek szét a postafiókjukat a szeretet ünnepén, ahogy ezzel valaki próbálkozott az egyik napiszar-cikk szerint.

    Kisérdi Tamás
    Publikus elérhetőség: az iWiW profilja ide kattintva érhető el, ha képet szeretnél róla, a Facebook-on megtalálod.

    Honnan tudjuk: az önmagában egy dolog, hogy a napiszar.com – 62.112.211.233
    – a hozzá közeli SWI Kommunikációs Kft-nél van hostolva, emberünk az iWiW szerint (ez utóbbi már csak a ZH cache-ben létezik, a facebook szerint is) Séra Bálint ismerőse, aki a miattunk "hősi" halált halt www.nemszeretem.hu oldal domain-jét a Napiszarnak adta. Ez persze önmagában még lehetne tisztán biznisz, viszont ha valakinek van egy szép nagy iWiW-klubja, aki aztán kénytelen lemenekülni az iWiW-ről, a klub kezelését egy közeli ismerősére bízza. Vagy nem. Na már most, a Nem szeretem iWiW-es klubot Kisérdi Tamás és Kovács Judit pörgeti, aminek ugye a www.nemszeretem.hu domain neve a Napikakira mutat.
    Ezek után rendkívül kicsi a valószínűsége, hogy mellétrafáltunk volna.

    Kovács Judit
    Publikus elérhetőség: iWiW adtalap itt
    Honnan tudjuk:  az előbbieken túl az iWiW-en létrehozott Napiszar-júzert
    ő hozta létre, aztán úgy gondolta, hogy a webcserkészek annyira primók, hogy nem fognak rájönni, ha törli a meghívó feladóját. Ezzel egybevetve nehéz lenne kimagyarázni az ellenkezőjét, mivel az emlegetett, Napiszarra mutató www.nemszeretem.hu –t népszerűsítő iWiW-klub másik adminja ő.

    Nem lennénk meglepve, ha ennek az írásnak a kapcsán Kulabácsi és Kulanéni a blogszolgáltatóhoz fordulna olyan felkiáltással, hogy Monnnyonle! , bízunk benne, hogy az még nem jogsértő, ha megírjuk, hogy egy internetes lapnak kik a szerkesztői. Az ismeretségi körüket a képeikkel, stb. együtt természetesen szintén elmentettük a hálás utókornak, szigorúan saját használatra, ezért ne kérjétek, inkább mentsétek le Ti is, később még jól jöhet!

    Szóval kedves napiszarosok, azért az olvasottság kedvéért mindent mégse! Az emberi méltóság mindenkit megillet, legyen az ronda, emo-s, buzi, stb, iszonyúan hülye vagy éppen csak annak tűnő természeti csapás az illető.

    UPDATE: kevesebb, mint egy nappal a cikk megjelenését követően a két jómadár az emlegetett iWiW-klub menedzselését lepasszolta egy ismerősüknek, a klub adatlapján linkelt webhelyet pedig átírták az isite.hu-ra. Persze biztosan ahhoz sincs semmi közük... És ahogy várható volt, Kisérdi azzal védekezik, hogy ő csak hostolta az egészet, még a saját kommentjeinek is ellent mondva ezzel. (Ha valóban csak hostolta volna, és semmiféle érdeke nem lenne, nyilván ide vagy nem ír semmit vagy egy mondatban annyit, hogy nincs köze hozzá és kész. Ehhez képest dől tőle a félrevezető hülyeség gyomoridegből. )

    Békés boldog karácsonyt kívánunk mindekinek! De tényleg!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://zughekker.blog.hu/api/trackback/id/tr1840144

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    kt76 2008.12.25. 02:16:03

    Haliho!

    igazából azért vagyok itt mert beszartam :) Beszartam Zughekkertől :) a nevem Kisérdi Tamás a napiszar szerkesztői küldték át ezt a linket és jót mulattunk rajta. Annyi közöm van a napiszarhoz kb. mint Új Péternek a Velvethez. Azért örülök, h Karácsonykor a "zughekker" pörgeti a nevem a pár 10 látogatója előtt. Tényleg ennyire egyedül vagy? Nincs jobb dolgod december 24.-én? A commentek magas számából látható, h a blog igencsak olvasott ;) Persze néha kikerültök a főoldalra, de ennél érdekesebb postokat várnék. Adnék tanácsot az oknyomozó riportokhoz(1997 óta foglalkozom az internettel vannak ötleteim), de ehhez több szakmaiság kén'. Látod-látod a magyar szak buktája keményen megviselt látom mély nyomokat hagyott Benned :) Többet kén' tanulni, okulni, utánajárni és nem hordanál össze ennyi zagyvaságot. Talán még érdekes is lennél.
    Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok és kérlek szánj több időt a családodra hidd el ezek a fontos dolgok az életben ;)

    További sok sikert kívánok!
    Kisérdi Tamás

    u.i.
    az email címem: kt76@freemail.hu ide várom a rajongói leveleket, sajnos az iwiwen csak az ismerőseim látják az email címem ezért a spammel való fenyegetés szintén hülyeség volt a részedről.
    Nagyon várom a spameket és nagyon félek. igazából megrettentem :(
    Ha gondolod küldj képeslapot:
    www.dotecard.com
    vagy látogasd rendszeresen a subba mellett (aki a napiszartól lop rendszeresen) az egyik kedvenc blogom a www.napiszar.com -ot

    puszi Zughekkernek, aki nem tudta feldolgozni, hogy a Szegedi Egyetemet bukdácsolva végezte el....
    (pedig az csak egy bölcsész szak...)

    kt

    kt76 2008.12.25. 02:33:12

    még annyit hozzáfűznék, hogy egy korábbi cikk kapcsán leveleztünk, de neked annyi vér sem volt a pici-pucádban, h a neved felvállald ;) Pedig könnyen kideríthető, kis önjelölt ál-igazmondóm ;)
    Most felvállalod ?

    Kisérdi Tamás

    Zughekker Zita · http://zughekker.blog.hu 2008.12.25. 02:44:35

    Kedves Tamás!

    Nincs olvasó, mert nincs tartalom egy ideje. Ennyire egyszerű.

    Viszont ha ekkora nagy fenomén vagy a web terén, tudhatnád, hogy az értelmesebb blogszerkesztőkben, ha beállítok egy jövőbeli időpontot egy már megírt bejegyzéshez, az a jövőben fog megjelenni, nem kell karácsonykor a gép előtt lenni. Ha pedig valaki ír egy iszonyúan ostoba kommentet, arról e-mailen kapok másolatot, amire azzal a mozdulattal tudok is reagálni.

    Nagy mesemondó vagy az egykori iWiW-es leveleid alapján, amit taplóság lenne itt hánytorgatni. Viszont valamit leszögeznék – az életbe nem jártam a szegedi egyetemre, sem pedig bölcsészkarra [és a ZHB más tagja sem], azt viszont tudom, hogy ez Dajkó Pali bácsi összeesküvés-elméletének organikus eleme. Amit nem mellékesen összesen arra alapoz, hogy szóba hoztuk a nemszeretős cikkben a SZTE-BTK-t ahol Séra ténykedik. Micsoda összefüggés baszki! Egyébként a HÖK-ös cirkuszt is egyszerűen csak Séra blogjából tudjuk, mert még csak ismerős sincs a szegedi BTK-n!

    Ha önmagad UP-hoz hasonlítod, akkor itt aztán önbecsülésből nincs hiány! Viszont elárulom, hogy UP minden bizonnyal szétrúgná annak a velvetesnek a seggét, aki egyszerűen ignorálja a magyar jogot cikkírás közben...

    Nah, mentem vissza ügyelni - nem, nem parkolóőr vagyok :-)

    kt76 2008.12.25. 04:32:11

    jajjj humorod 100%-os, (de valójában szar) tényleg kár, h rajtam kívül senki nem olvassa ;)
    Pedig örülnék az ingyen reklámnak...
    Egyébként oknyomozó riportod téves ugyanis semmi közöm a napiszar.com tartalommal kapcsolatban, de nyugodtan égesd magad tovább :)

    ha semmi közöd Szegedhez miért nem mered felvállalni a neved pár 10 olvasód előtt? Ennyire nyuszi vagy? Ez így nem túl hiteles fröcsögés a részedről. Ha én felvállalom a nevem Te miért nem?

    u.i.
    "ekkora nagy fenomén vagy a web terén, tudhatnád, hogy az értelmesebb blogszerkesztőkben, ha beállítok egy jövőbeli időpontot egy már megírt bejegyzéshez, az a jövőben fog megjelenni"

    ha ekkora fenomén vagy most miért írsz? Ez is egy automatikus válasz? Kicsi-huszár? Most is fenn vagy ;) Mert se kutyád se macskád egyetlen örömöd a blogos fröcsögésed
    További örömködést :)
    Teló számom köl?
    Azt is megadom :)) Nyugodt szívvel. A szánalmas blog bejegyzésed senki nem olvassa rajtan kívül messze vagy még Te a Subbától hát még a www.napiszar.com -tól. Ezeket a blogokat ugyanis olvassák szemben a te sikertelen kísérleteiddel...

    vicces ez a nagyon nem ajánljuk rovat is tedd fel kérlek a napiszart is ;)
    A Dataplex-szel mi a bajod? Egyáltalán tudod mi az kicsi huszár :) ?

    kt76 2008.12.25. 04:39:21

    "Ha önmagad UP-hoz hasonlítod, akkor itt aztán önbecsülésből nincs hiány!"

    Amúgy a tojáshéj a seggeden sem volt, amikor én már internettel foglalkoztam. Vicces is az amikor kezdő amatőrök mint Ti internetbiztonságról papolnak. Jókat szoktam nevetni a postjaitokon :)

    Ha szükséges adok leckét alapvető internetes ismeretekből kicsi anonim- fröcsi-huszár :)
    Bár nem biztos, hogy ki tudod fizetni így Kari után :)

    kt76 2008.12.25. 05:04:34

    "Nincs olvasó, mert nincs tartalom egy ideje. Ennyire egyszerű."

    :))))))))))))

    ehhez no comment ;)
    tényleg vicces vagy a blog egyfajta önkifejezés mivel Ti ezzel 0 pénzt kerestek legalább gyúrjatok arra, hogy legyen közönség. Így hiába szarok be... Akkor félnék igazán ha olvasná valaki. Megint hiába rittyentettem be....

    Zughekker Zoli · http://zughekker.blog.hu 2008.12.25. 15:55:50

    Feljöttem már megnézni, hogy mi ez a szarszag itt a ZHB-n.

    Mindenek előtt óriási piros pont annak az ismeretlennek, aki tudatta Kulabáékkal, hogy szerepeltettük őket, pár órával a poszt megjelenését követően.

    Tamás azonosíthatóságra vonatkozó felvetésével kapcsolatban csak annyit, hogy érdekes módon egy normális impresszumotok sincs, ami ismét, ha nem is jogtalan, de hogy a Ti esetetekben gerinctelen, az a minimum, másrészt az azonosíthatóság akkor válik hirtelen baromira sürgetővé, amíg a ti érdekeitek sérülnek. Egészen addig? Áááá, dehogy.

    Ez a második nyakon csípett portál, ami hozzátok köthető és mások lealázásával generál forgalmat. Ezután neveznénk meg magunkat? Azért mi sem vagyunk teljesen hülyék.

    Valami fogalomzavar kerekedett itt nagyon gyorsan, ugyanis a poszt nem karácsonykor született, a kommentről viszont senki sem írta ezt. Úgy, hogy te is megértsd: bármilyen meglepő is vannak olyan munkakörök, amiknél az ünnepnap is munkanap lehet, appendicitises szépjónapot :-) Na az este Zitának is telhetett appendectomiával vagy történetesen anélkül, így volt ideje röppenteni egy kommentet melóhelyről. Soha nem is akartunk keresni a bloggal, ha valaki olvasta a küldetésnyilatkozatunkat és nem teljesen hülye, annak ez egyértelmű. Bármilyen meglepő, a főállású munkakörök közt is vannak olyanok, amiket nem a pénzért csinálnak, ha ez nem így lenne, eléggé gyorsan feldobná a bakancsot az egészségügyi rendszer.

    Ha valaki megnézi a korábbi posztok komment-számát, akkor abból szépen látható, hogy ez a blog nem olvasott vagy kevésbé olvasott, hanem széles tartományban változik az olvasottság. Kábé 160 és 6000 közt függően attól, hogy címoldalon vagyunk az Indexen, esetleg máshol vagy sem. Tényleg betegesen nagy az önbizalmad, ha úgy gondolod, hogy a Napiszarnak helye lenne a "nem ajánlott" oldallécben, ugyanis összesen senkinek nem okoztatok akkora kárt, mint az ott megnevezettek akármelyike. Mind valamilyen szolgáltató, ha nem tűnt volna fel. Nem kell ennyit vergődni, elhisszük, hogy egyébként jó arc vagy és a 17. század közepétől foglalkozol Web 2-vel, ezért ne írd meg még egyszer.

    Zita! Eleinte még jópofa volt, hogy az iWiW-es lapodon irodalomtörténet szerepelt, mert tudtuk, hogy ezek a klotyómanók rá fognak cuppanni. Viszont mostanra érdemes lenne módosítani, még a végén azt hiszik, hogy tényleg bölcsész vagy!

    Ha valaki tudja, hogy a Subbások mikor loptak a Napiszartól, írja meg!

    noirex 2008.12.25. 16:51:42

    Sziasztok Fröcsi-huszárok!

    Ebből egyre nehezebben fogtok kikecmeregni:

    HAZUGSÁG 1.:
    egyrészt a poszt 2008.12.24. 16:33 dátummal született nehezen hiszem, hogy időzítve lenne. De végül is jó móka december 24.-én pár nevet feldobni egy sosem nézett blogra, valótlan tartalommal.


    HAZUGSÁG 2.:
    "Tamás azonosíthatóságra vonatkozó felvetésével kapcsolatban csak annyit, hogy érdekes módon egy normális impresszumotok sincs"

    vicces vagy, de mivel nem fogod (fogjátok fel) megpróbálom akkor még egyszer és lassabban: én Kisérdi Tamás vagyok és az SWI Kft.-nél dolgozom, amely valóban hosztolja az adott webhelyet kb. ennyi közöm van a napiszar tartalomhoz...
    Az SWI Kft. egyébiránt több mint 10.000 webhelynek és domainnek gazdája ilyen téren.

    Szóval az összerakott mozaikok hibásak, az azonosíthatóság tehát nem akkor kínos amikor valaki érdekei sérülnek, hanem amikor valaki hazugságot terjeszt. Jelen esetben erről van itt nagybaszó...

    Tőlem így - az én commentjeimmel - maradhat a poszt ebből is látszik mennyire vagytok hitelesek a badarság terjesztésében.

    ÉRT SÉRELEM 1.

    "széles tartományban változik az olvasottság. "
    hehe

    Látom nehezen viselitek, hogy nem olvassa senki :(
    Segítsek felpörgetni egy kicsit a blogot? Ehhez még tényleg tanulnotok kellene egy kicsit...

    OLVASÁSI HIBA 1.:
    "17. század közepétől foglalkozol Web 2-vel, ezért ne írd meg még egyszer. "

    ugyanis nem web2-öt, hanem internetet írtam Fröcsi-Huszárok ;)

    Továbbra is Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
    Küldjetek egymásnak vicces képeslapot:
    www.dotecard.com
    Vagy játszatok sokat a
    jatekok.oldal.info oldalon!

    noirex 2008.12.25. 17:03:55

    jahh és az meg szánalmas, hogy Fröcsögtök, de a valódi nevetek nem meritek felvállalni?
    Mitől féltek?

    Zughekker Zoli · http://zughekker.blog.hu 2008.12.25. 17:14:08

    Gyakorlatilag teljesen szokványos esetről van szó. Faszok vagyok, nem látjátok be, pont. Mi nem tévedtünk, ha ordas nagy pofáraesésről van szó, ti voltatok, akik egész eddig azt hittétek, hogy valami lököttebb bölcsész valamelyikünk a szegedi egyetemen, ahogy azt pár órája írtad.

    ok, doktor torgyánjózsi, megfogtál, csak nem tudjuk, hogy hol. A cikk időzített megjelenése a permalinket - ami a teljes URL-ben van - is meghatározza, így nem tudom, hogy mi a hihetetlen egy 2008.12.24. 16:33-as időpontban.

    A saját olvasókat hülyének lehet nézni, a mieinket kérlek ne nézd annak! Mégiscsak hatott a lelki világodra a dolog, ha ilyen vehemens módon kommentelgeted, a hostolásnál pedig teljesen biztos, hogy több közöd van a Napiszarhoz, ami nem csak a posztból, de még a saját kommentjeidből is világos. Ha tényleg "csak hostolod" a Napiszar site-ot, akkor nagyon rendes vagy, hogy iWiW-klubot is futtatsz nekik, ez biztos a webhosting szolgáltatással jár.

    Zughekker Zoli · http://zughekker.blog.hu 2008.12.25. 17:17:39

    Mitől félünk?

    Nem félünk, csak nem akarjuk photoshoppolva látni a képünket sehol. Nem félünk, de nem vagyunk hülyék sem. Azért teljesen nem csavarodott be egyikünk sem, hogy olyannak adja meg a nevét, aki semmi kivetnivalót nem lát pl. a Napiszar szerkesztési gyakorlatában.

    Ha szövegértésből jó lettél volna általánosban, ezt olvastad volna az előző kommentben. Hülyegyerek, elégtelen, leül!

    noirex 2008.12.25. 17:40:42

    Hali Anonim-Fröcsi-Huszár!

    No mivel semmi újabb infóval nem bővült a két újabb bejegyzésed, elméd is egyre jobban beborul. Olvasás és szövegértés nem müxik nálad. Bármilyen hihetetlen:

    "semmi kivetnivalót nem lát pl. a Napiszar szerkesztési gyakorlatában."

    Tényleg nem látok, mert nincs ráhatásom. De igen szoktam olvasni, mint ahogy a subbát is. Nos harmadik alkalomra sikerült megérteni, akárhányszor írod ide az én nevem, sajnos nem tudok segíteni napiszaros tartalmi kérdésekben, kérlek fordulj az oldal szerkesztőihez.

    Ha az SWI Kft. online tartalmaival vagy domain és hoszting szolgáltatással kapcsolatban segítségre van szükséged szívesen állok rendelkezésre akár a privát e-mail címemen is:
    kt76@freemail.hu

    Egyébként tényleg leszarom, inkább jó mókának találom a felesleges, nem egyenrangú küzdelmedet. Erőlködj még egy kicsit.
    Jövő Karácsonykor vegyetek ki szabadságot!
    Holnaptól én is azt teszem, pá!

    u.i.:
    utazom Cubába a napiszaron összeszedett pénzből!
    :)
    További jó mókát ciao Fröcsi Huszárok

    petiteblaireau 2009.01.12. 01:15:28

    Nem nagyon tudom eldönteni az igazságot, de így megnyilvánulás alapján szimpatikus ember lehet ez a Kisérdi Tamás. Úgy jobb lenne ha az ilyenek máshol lennének, pl. szomáliában, biztos találnánk pár jóravaló szomálit aki szívesen cserélne... :(

    ber 2009.01.12. 02:15:38

    ez a "fröcsihuszár" olyan, mintha egy elmebeteg idióta mondaná.
    meg a "Cuba" szó leírása magyar nyelvű szövegben is.
    meg az erőltetett szmájlizás is.

    puruttja 2009.02.17. 08:49:55

    Nem igaz,hogy nem unjátok még,ezt a szardobálást...
    Csak az egyikőtöknek kéne abbahagyni,és talán vége lenne ennek a szomszédok teleregénynek.
    Mindkét oldalt szivesen látogattam,de ezek után lett valami keserű szájízem,mert ugyanolyan gyarlóak vagytok ti is.
    Van értelme?Beszéljetek meg egy randit,és ott az erősebb kutya győz....ennyi
    süti beállítások módosítása