Muszáj definiálni?

Küldetésnyilatkozat
Biztonságpolitika és szerkesztési elvek
ZHB levelezőlista
PERELJ BE minket - de előtte ezt olvasd el
  • Zaftosabbnál zaftosabb visszaélések leírását várjuk a zughekker(kukac)gmail.com címre!

    UTOLSÓ OKOSSÁGOK

    letöltenivaló

    Fejlesztőknek
    mind ingyenes, teljes verzió


    Eclipse 3.3.2 – a legfrissebb Eclipse SDK C++/C-re élesítve (63 MB)


    PHP for Eclipse SDK - a név magáért beszél: letöltöd, kibontod, bemásolod és megy (9 MB)


    Xinox Java Creator (2 MB) kicsi, gyors, de erős (2 MB)


    SciTe v. 1.76 (0,8 MB) – körülbelül 30 nyelv forráskódjának írásánál ad segítséget. Mert szép színes


    Mitől döglik a kém?


    mind ingyenes, teljes verzió Tudjuk, hogy mindenkinek "a sajátja" a legjobb víruskeresője, a legbiztonságosabb tűzfala, de azért mi ezeket ajánljuk Windows-ra az ingyenesek közül


     Spybot Search and Destroy


     Spyware Terminator

    ZHB levelezőlista

    2008.04.24. 18:34 | Zughekker Zoli | Szólj hozzá!

    A levelezőlista célja, hogy megoszthasd tapasztalataidat vagy segítséget kérj másoktól, akik esetleg hasonlóan szívták meg, mint Te.

    A ZHB levelezőlistájra való íráshoz a http://groups.google.com/group/zughekker címen szükséges regisztrálni, ezt követően a zughekker@googlegroups.com címre lehet küldeni a levelezőlistának szánt üzeneteket. Ezekből a levelekből viszont a ZHB akármit felhasználhat, értelemszerűen sajnos más is, hiszen akárki feliratkozhat. Mindenképp ajánlott a levelezőlistára olyan e-mail címmel feliratkoznod, ami nem publikus. Ha az a téma, hogy ki melyik anti-vírus szoftvert tartja a legjobbnak, különösebb mérlegelést nem igényel, hogy milyen konkrétumot írj meg tapasztalatként. Ha viszont segítséget kérsz, mérlegeld, hogy mit írsz meg, nem kell feltétlenül minden részletet megírnod ahhoz, hogy mások vagy a ZHB segíteni tudjon. Ugyanúgy legyél elővigyázatos azzal is, ha a levelezőlistán valakivel megismerkedsz és később magánba leveleztek.

    A levelezőlistára való feliratkozás előtt ajánlott elolvasnod a ZHB Biztonságpolitika és szerkesztési elvek lapot a http://zughekker.blog.hu/2008/04/24/policy címen.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://zughekker.blog.hu/api/trackback/id/tr83440693

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása