Muszáj definiálni?

Küldetésnyilatkozat
Biztonságpolitika és szerkesztési elvek
ZHB levelezőlista
PERELJ BE minket - de előtte ezt olvasd el
  • Zaftosabbnál zaftosabb visszaélések leírását várjuk a zughekker(kukac)gmail.com címre!

    UTOLSÓ OKOSSÁGOK

    letöltenivaló

    Fejlesztőknek
    mind ingyenes, teljes verzió


    Eclipse 3.3.2 – a legfrissebb Eclipse SDK C++/C-re élesítve (63 MB)


    PHP for Eclipse SDK - a név magáért beszél: letöltöd, kibontod, bemásolod és megy (9 MB)


    Xinox Java Creator (2 MB) kicsi, gyors, de erős (2 MB)


    SciTe v. 1.76 (0,8 MB) – körülbelül 30 nyelv forráskódjának írásánál ad segítséget. Mert szép színes


    Mitől döglik a kém?


    mind ingyenes, teljes verzió Tudjuk, hogy mindenkinek "a sajátja" a legjobb víruskeresője, a legbiztonságosabb tűzfala, de azért mi ezeket ajánljuk Windows-ra az ingyenesek közül


     Spybot Search and Destroy


     Spyware Terminator

    Az NBH webMESTEREI

    2008.09.02. 23:56 | Főszerkesztő | 4 komment

    Címkék: villámposzt

    Igen, ismét a rendkívül kompetens és bizalomébresztő Nemzetbiztonsági Hivatal!

    Aki nem gondolta volna, hogy az olyan vicces, felettébb dizájnos és update kormányzati portálok mellett, mint amilyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumé, a felettébb jól tájékozott, Nemzetbiztonsági Hivatalunk szintén 90-es évek webes hőskorát idéző honlapján nem gyengén FÉLRELINKELTE a francia nemzetbiztonsági hivatal honlapját, azt tájékoztatjuk, hogy le van maradva.

    A Federation of American Sceintists szerverén tanyázó aloldalt az amingif a szivarozó bácsival felettébb feldobja a google-reklámokkal együtt. Az a benyomásunk, hogy az NBH-nak nem sikerült kiderítenie a francia titkosszolgálatok felügyelő valódi szerv, a Ministre de la Défense valódi webcímét - http://www.defense.gouv.fr/  - így jobb híján bedobták az előzőt, mert azt dobta a kereső. Ha van jobb magyarázatotok, szeretettel várjuk kommentek formájában! 

    Zughekker staff

    Az illusztrációként használt képet az index.hu-ról loptuk, bár felettébb vicces sorrendben kapja a találatokat az, aki a guglival keres NBH-emlémát a neten.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://zughekker.blog.hu/api/trackback/id/tr35645808

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    .Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.09.04. 15:02:46

    jopofa :) de a pontos linkhez meg moge kell tenni a /dgse -t ugyanis nem a vedelmisek, hanem a dgse a titkosszolgalat. olyan, mintha az nbh honlapja az irm.hu/nbh cimen lenne.


    azt en sem ertem, hogy miert ez kerult fel linknek. lehet, hogy az esetleges amcsi kikepzesuk alatt ment veluk a honlap is :)

    értetlen 2008.09.17. 12:20:02

    Észrevettétek már, hogy az NBH-nak is Árpádsávos?

    Zughekker · http://zughekker.blog.hu 2008.09.18. 12:53:48

    :-) pontosabban még mindig. Az árpád-sávos zászlóval bizonyos környezetben nincs semmi probléma, hiszen a magyar nemzet - bocs, inkább magyar történelem - egyik történelmi zászlaja, mint a mostani. Az más tészta, hogy sokan önkényesen kisajátítják, így a szimbólum eredeti jelentése ugyanúgy megváltozik, mint a horogkereszté, ami az ókorban több kultúrában is a szüntelen ciklikusság jele volt, több helyen fellelhető az ókori egyiptomi kultúrából fennmarad írásokban is.

    Mielőtt valaki ismét politikát magyarázna bele ebbe a kommentbe, hozok egy történelemtől teljesen semleges példát. A "bombasztikus" kifejezést több százezren, még az újságírók közt is nagyon sokan úgy használják, mintha a jelentése "kirobbanó sikerű"; "átütő jelentőségű" lenne. Valójában ha valaki felcsap egy etimológiai szótárat, akkor láthatja, hogy ilyesmi jelentéshez a bombasztikus szóhoz semmi köze, eredetileg légiest jelent, az európai kultúrában valamiért arra asszociáltak, hogy a detonációhoz lehet valami köze, azért használják rosszul. Kérdem én: mit fog jelenteni a bombasztikus kifejezés mondjuk 20 év múlva, amikor már mindenki az új [téves] értelmezéssel használja? Az élő nyelv közel sem statikus, a használói alakítják, így lehet, hogy elfogadott jelentéssé fog válni az, amilyen értelmezésben most használják.

    Félreérthetetlen nyelvet használnál? Beszélj latinul! :-) Most viccen kívül. Apánknak az angol-latin mix kurvára bejött, mert aki képben van azzal kapcsolatban, hogy miről beszél és magas szinten ismeri a latin nyelvet, tudja, hogy miről van szó, ugyanakkor mondjuk a jelenlévők közül fingot sem fognak érteni belőle, ha nem tartozik rájuk. (leszámítva mondjuk, ha a latin nyelv professzorai - de őket általában kiszúrjuk vagy eleve ismerjük)

    tcz 2008.09.26. 15:01:39

    hali!

    tetszik ez utóbbi hozzászólás, szimpatikus látásmód.

    az örökkévalóság "szüntelen ciklikusság" definíciója nagyon geek :D
    süti beállítások módosítása